פינוק טעים (מתכון)

שלישי שמח חברים😁.
והשבוע החלטתי פשוט לפנק אתכם במתכון כייפי וטעים שיספק את הצורך במתוק. ובאותה הנשימה יהיה בריא יותר לגוף מעוגיות שנקנה בחוץ!
(כמובן, זכרו שלבריא צריכה להיות כמות נכונה ומוגבלת😊)
מתכון לעוגיות שוקולדיות, בריאות ונימוחות במיוחד!
אחלה ארוחת נשנוש עם הקפה…
מה צריך?- לכמות של 23 עוגיות. (המתכון מתייחס לכוס בגודל חד פעמי קר):
– כוס שיבולת שועל דקה
– 3/4 כוס שקדים טחונים (5 כפות)
– 1/4 כוס קמח כוסמין מלא (3 כפות)
– 31/2 כפות סוכר קוקוס או כל תחליף שתבחרו
– 2 כפות שטוחות קקאו
– כפית אבקת אפייה
– כף שמן קוקוס (מומס)
– כפית תמצית וניל (לא חובה)
– 3/4 כוס קרם קוקוס (או כל נוזל אחר שתבחרו)
– 1/2 כוס פצפוצי שוקולד מריר 66%
איך מכינים?
• בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים למעט פצפוצי השוקולד.
• מערבבים לעיסה אחידה רטובה ומעט דביקה.
• לבסוף מכניסים את פצפוצי השוקולד ומערבבים בפולסים קצרים להתמעה.
• בידיים רטובות ניצור עיגולים- כל עיגול ניצור מכמות של כפית עיסה.
• להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולשטח מעט עם האצבעות.
• להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-8 עד 10 דקות בלבד! (שהעוגיות מעט "מתפוצצות" , עדיין רכות ויש ריח של עוגיות שוקולדיות באוויר).
• להוציא מהתנור מייד!- מתקשות בהתקררות.
ערך תזונתי לעוגייה:
פחמימה= 9.37 גרם
סיבים תזונתיים= 0.47 גרם.
(•שימו ❤- הערך התזונתי תקף למרשם הזה כפי שהוא, כך שאם תרצו לשנות מרכיבים גם הערכים ישתנו ).
טיפ- להכין ישר כמות כפולה- זה טעים בטירוף!!! כולם יחסלו אותן.
• ספרו לי איך יצא…
לעוד מתכונים שווים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם – yaara raz או בפייס 'סכרת בגישה אחרת'.
המשך יום מקסים.
נתראה שבוע הבא באותו מקום😊❤