פסח בפתח- מתכון לעוגיות בוטנים שיצרתי ששוות טעימה!!

שלישי שמח חברים
מקווה שאתם בטוב…
פסח בפתח.
המשלוח מהסופר בזמנים אלו , בתקווה יביא הכל בזמן….אם בכלל😊.
אז כדי שלא תפספסו להנות מאיזו עוגייה טובה עם הקפה.
יצרתי עבורכם מתכון לעוגיות בוטנים ביתיות,
רק בגרסה משופרת!
ללא קמח וביצים…
מבטיחה לכם שאחרי שתטעמו לא תקנו יותר את המתועשים😊.
אז מה צריך? (ל-20 עוגיות)
– כוס קוקוס טחון
– 1/2 כוס בוטנים טבעיים קלופים וקצוצים (אני משרה אותם במים רותחים לכמה דקות והקליפה פשוט יוצאת בשניה).
– קליפה מתפוז 1
– מיץ מתפוז 1
– 11/2 כפות מייפל טבעי
– 3/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
– 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
– קורט מלח
– כפית תמצית וניל טהורה
איך מכינים?
• מחממים תנור ל-170 מעלות.
• שמים את כל המרכיבים בתוך קערה ומערבבים ידנית עם כף עד עיסה אחידה ודביקה (אם המרקם יוצא יבש מידיי להוסיף נוזלים ואם יוצא נוזלי להוסיף קוקוס , בעקרון המתכון הוא מדוייק אז לא תיתקלו בבעיה😊).
• עם ידיים רטובות יוצרים כדורים , מכמות של כפית בלילה.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט את הכדור עם האצבעות.
להניח את הכדורים במרווחים קלים.
• אופים בתנור כ-11-12 דק’ עד שמזהיב אבל לא קשה.
מתקשה כשמתקרר.
בתיאבון!❤
ערכים תזונתי לעוגייה (לערך):
פחמימות- 3.6 גרם
סיבים תזונתיים- 1.12 גרם
חלבונים- 1.816 גרם.
• אשמח לשמוע איך יצא לכם ואם אהבתם מוזמנים לתייג אותי😊❤.
המשך שבוע נעים וקל.